Sådan vurderer vi

Vi udfører sjældent selv produkttest. I stedet benytter vi os af en metode, der kaldes “meta-anmeldelser”, hvor vi samler eksterne tests, kundeanmeldelser, produktoplysninger og priser fra forskellige kilder gennem omfattende dataindsamling og research. Det giver forbrugerne et solidt grundlag for at træffe informerede købsbeslutninger.

De produkter, vi anmelder, er hovedsageligt fra onlinebutikker i vores reklamenetværk, men vi inkluderer også produkter uden for dette netværk. Vores indholds- og researchteam udvælger de produkter, vi anmelder på vores hjemmesider. Vi bruger følgende parametre til at identificere de bedste produkter på markedet:

 • Kundeanmeldelser af produktet (f.eks. data fra Google eller Amazon)
 • Produkttests fra eksperter og forbrugermagasiner
 • Sammenligning af produktdetaljer og -funktioner
 • Forhandlerens tilbud, service og omdømme (f.eks. Trustpilot)
 • Kundedata: Vores interne statistikker om produktpopularitet (f.eks. klikrater)
 • Pris: Vi overvejer alle de ovenstående faktorer i forhold til pris og eventuelle tilbud.

Vi forsøger at holde vores produktudvælgelse objektiv og datadrevet, men der vil altid være en grad af subjektivitet. Det er især tydeligt i produktkategorier som mode eller møbler, hvor det æstetiske/følelsesmæssige udtryk spiller en rolle.

Vi opdaterer løbende anmeldelserne af produkterne og gør vores bedste for at holde os opdaterede. Vi modtager også gerne tips via vores kontaktformular.

Brug af tests

Når vi overvejer, hvilke produkter der skal med i artiklen, og hvilke der skal fremhæves, indsamler vi anmeldelser fra andre testere og eksperter på området:

 • Officielle forbrugerråd som forbrukerrådet.no
 • Officielle tests fra store medier som Tek.no, VG.no, Nettavisen.no osv.
 • Andres erfaringer fundet på forskellige fora som Reddit.com, Kvinneguiden.no osv.
 • YouTubere, der tester og anmelder produkter inden for det pågældende emne.
 • Vi skelner mellem anmeldelser fra f.eks. uvildige institutioner, som for os har større vægt end f.eks. en YouTube-anmelder. Næsten alle vores artikler har beskrivelser og henvisninger til de kilder og tests, vi har brugt i vores analyse.

Brug af kundeanmeldelser

Kundeanmeldelser spiller også en afgørende rolle i vores udvælgelse af produkter. Vi mener, at kundetests fra den virkelige verden giver en masse information om produktkvalitet, som er afgørende for vores analyse.

Vores researchteam indsamler kundeanmeldelser på tværs af platforme, og derfor kommer de alle fra en tredjepart. For at minimere risikoen for falske anmeldelser bruger vi primært velrenommerede e-handelsplatforme ud over større etablerede onlineforhandlere (f.eks. Coop, Elkjøp, Power, Whiteaway osv.).

Brug og sammenligning af produktdata og specifikationer

En anden vigtig del af vurderingen af produktsortimentet er naturligvis produktets egenskaber og specifikationer. I vores analyse af, hvor meget vi mener, forbrugeren får for pengene, og hvem produktet egner sig til, inddrager vi naturligvis produktets specifikationer.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl og misinformation i forbindelse med de produkter og tjenester, vi fremhæver på vores sider. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der forekomme fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde tjekker produktoplysninger hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Om os

Hårfjerning.dk er et annoncefinansieret online sammenligningsmagasin, der har til formål at hjælpe vores læsere med at finde det rigtige produkt til den rigtige pris ved at give inspiration og vejledning i værdiskabende og sponsorerede artikler. Julie er en fiktiv karakter, der optræder som et pseudonym for Mats Rossing.

Vi er annoncefinansierede, da vi bruger annoncelinks, når vi henviser til, hvor du kan købe de produkter, vi undersøger og skriver om. Det sker enten via affiliate-links (annoncelinks, hvor vi bliver betalt pr. henvist betalende kunde).

Vi ønsker at være transparente omkring vores forretningsmodel, da det er grundlaget for, at vi kan fortsætte med at levere gratis indhold til vores læsere. For eksempel kan vores annoncepartnerskaber gøre det muligt for en annoncør at modtage en sponsoreret artikel om et produkt. Partnerskabet kan også påvirke rækkefølgen, dvs. hvor i en artikel et produkt præsenteres. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke har nogen redaktionel indflydelse på, hvordan vores researchteam vurderer eller rangerer produktet.

Find os på Facebook

Find os på LinkedIn

Find os på Trustpilot

Annonce-link

Når du bruger vores reklamelink, tjener vi et lille beløb på dit køb. Det påvirker ikke prisen for dig på nogen måde. Du får stadig det samme tilbud.

Ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmeside indeholder oplysninger om kosttilskud og andre sundhedsoplysninger. Oplysningerne på webstedet er kun beregnet til generel information og bør ikke betragtes som en erstatning for professionel rådgivning eller behandling fra en sundhedsperson. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle skader, tab eller ulemper, der opstår som følge af brugen af oplysningerne på denne hjemmeside. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangordning af produkter, men snarere en gennemgang af nogle af de bedste produkter på markedet.